over Vossi retro fietsen Amsterdam


Vossi Fiets Design is een jong creatief fietsbedrijf gespecialiseerd in het herstellen van klassieke (of Vintage) racefietsen en singlespeeds. Daarbij biedt Vossi een ruim assortiment aan onderdelen en accessoires die zich onderscheiden in kwaliteit en ontwerp. Met een wereldwijde zoektocht naar bijzondere producten en de eerste stappen in productontwikkeling stelt Vossi zichzelf ten doel een brug te slaan tussen klassieke kwaliteitsfietsen en moderne creativiteit en innovatie. Dit alles met het streven voor iedereen de ultieme retro racer te kunnen creëren.
Betaalbaar, persoonlijk en uniek!  


 

Vossi.nl

Vossi.nl is het online weerwoord op de inspiratieloze massaproductie. Nieuwe fixies die uit elkaar vallen terwijl je ernaar kijkt of peperdure carbon racefietsen zonder karakter. Ze bieden allemaal geen partij aan de klassieke stalen ros. IJzersterke kwaliteitsfietsen met klasse die na tientallen jaren nog steeds het verschil maken. En omdat ze allang niet meer zo gemaakt worden als vroeger proberen wij bij Vossi de Vintage racefiets nieuw leven in te blazen. Met herstelde retro racers, een selectie van de beste en meest stijlvolle accessoires en de mogelijkheid een eigen unieke retro fiets samen te stellen. Of u nu op zoek bent naar een lichtgewicht stadsracer voor dagelijks gebruik of de aller snelste koersfiets, bij Vossi bent u aan het juiste adres.

Vintage Racefietsen, Onderdelen & Accessoires

In de werkplaats in Amsterdam worden tweedehands racefietsen uit de jaren 60, 70, 80 en 90 weer in hun oude glorie hersteld. Zowel de techniek als het uiterlijk van de racefiets worden hierbij onderhanden genomen en waar nodig aangepast aan moderne eisen. Zo worden versleten onderdelen vervangen, en wordt de fiets opnieuw afgesteld, gepoetst, gesmeerd en gestyled tot een staat die menig nieuwe fiets overtreft in kwaliteit en design. Daarbij proberen wij een onderscheidend aanbod aan onderdelen en accessoires op te bouwen, speciaal voor de Vintage racefiets.  Een combinatie van klassieke degelijkheid en vernieuwende producten.

De Winkel van Vossi

Vossi is gevestigd in de Amsterdamse wijk de Baarsjes. Een wijk in opkomst met veel nieuwe creatieve initiatieven en bedrijvigheid. Precies de juiste plek voor de showroom en werkplaats van Vossi. Sinds oktober 2014 is iedere Vintage fietsliefhebber dan ook van harte welkom voor onderdelen, accessoires, fietsen of een lekker bakkie koffie. Bij Vossi hechten we veel waarde aan persoonlijk klantcontact en goede service. Geen massaproductie maar maatwerk, omdat ieder persoon zijn eigen fietsvoorkeuren heeft en elke Vintage Vossi fiets uniek is!

Bel, Mail, Kom bij ons langs!

In het verlengde van dit motto werken wij bij voorkeur op afpraak. Zo kunnen wij in alle aandacht de meest passende fiets, onderdeel of accessoire voor u vinden. Maar onze winkel is ook vrij te bezoeken. Voor vrijblijvend advies, het uitproberen of samenstellen bent u van harte welkom. Ook wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen helpen wij graag. U kunt ons via de volgende manieren bereiken:

Maak een Afspraak
Bij vragen of voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier gebruiken. Wij doen ons best zo snel mogelijk te reageren.

Telefoonnummer
(+31)  020-7891204

 

E-mail
Info@vossi.nl

 

Ons Adres
Witte de Withstraat 114
1057ZG Amsterdam

 

*Nieuwe aangepaste openingstijden
Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag
van 12:00 tot 18:00 uur
op zat. 20 oktober geopend vanaf 15:00 uur

(Op overige dagen kunt u ons bezoeken op afspaak)

Adres Vossi Vintage racefietsen fietswinkel Amsterdam

© 2014 - 2019 Vossi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel